top of page
Praktijk

Sinds maart 2020 ben ik aangesloten bij Taytelbaum Psychologen Amsterdam. Aanmelding vindt plaats via hun centrale telefoonnummer/mail adres. Voor meer informatie over aanmelden klik hier.

Ervaringen van cliënten:

"De aanpak is praktisch, het contact voelt persoonlijk en de basis is wetenschappelijk. Je doet alles zelf, maar niet alleen.

Aanrader!"

"Een duidelijke, persoonlijke aanpak die mij helpt. Bij Josien heb ik meer inzicht gekregen hoe ik op situaties reageer en hoe ik ook anders kan reageren. De sessies waren altijd persoonlijk en wat ik ook prettig vind is dat er altijd een soort van luchtigheid in de sessies aanwezig was."

Voor meer informatie over mijn werkwijze klik hier.

De praktijk volgt de tarieven die zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Voor meer informatie over tarieven klik hier.

Privacy

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming  (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.
Hier tref je, onder de naam Focus Therapy Josien Schuurmans, mijn persoonlijke privacyverklaring aan volgens NVGZP Model Privacyverklaring voor zelfstandig gevestigde GZ-psychologen, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen.

Kwaliteitsstatuut

Per 1 januari 2017 zijn alle aanbieders van ‘geneeskundige GGZ’, dat wil zeggen Generalistische Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ binnen de Zorgverzekeringswet, verplicht een kwaliteitsstatuut openbaar te maken. Zie hier mijn goedgekeurde statuut.

Engels sprekende cliënten kunnen ook bij mij terecht.

BIG-registratie Josien Schuurmans: 69916923225

bottom of page