top of page
IMG_20191123_115526_234.jpg
Tarieven

Ik heb geen contracten met zorgverzekeringsmaatschappijen afgesloten. Dat betekent voor jou dat de behandeling achteraf (gedeeltelijk, 55%-100%) wordt vergoed vanuit je ziektekosten verzekering, mits er sprake is van een diagnose die in Nederland onder het basispakket valt. Je betaalt de nota na afloop van elke sessie en deze kun je vervolgens direct indienen bij je zorgverzekeraar. Hoeveel je precies vergoed krijgt, hangt af van je verzekering.

 

De kosten van een sessie hangen af van de duur van het consult, en het type consult. Een intake heeft bijvoorbeeld een hoger tarief dan een vervolgconsult. Voor meer informatie over het bekostigingssysteem in de GGZ, de tarieven en de voorwaarden voor vergoede zorg kijk hier

Meer informatie over de vergoedingen per type verzekering en zorgverzekeraar voor ongecontracteerde GGZ aanbieders vind je op de website van de contractvrije psycholoog. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Daarom wil ik je graag adviseren om bij je zorgverzekeraar goed na te vragen hoeveel er op basis van jouw pakket vergoed wordt. 

bottom of page